Facebook Instagram LinkedIn YouTube

Acties!

Team Beat the Beast: Triatlon in Zell am See 2022

Lotgenoot Marion Vörgers staat op 28 augustus 2022 samen met drie andere sportievelingen (Robert, Aranka en Wietske) aan de start van de halve triathlon in Zell am See. Met deze actie vraagt Team Beat the Beast aandacht voor clusterhoofdpijn en zamelen ze geld in voor onderzoek. Het team is te volgen op diverse sociale media-accounts, zoals Facebook en Instagram. Ook kun je meer informatie over de actie vinden op Team Beat the Beast – What doesn't kill you makes you stronger. Als stichting staan wij in nauw contact met Team Beat the Beast en ondersteunen wij hen waar nodig!Wil jij Team Beat the Beast ook steunen? Dat kan! Door de QR-code te scannen, kun je een donatie naar wens doen. Ook kun je o.a. prachtige sokken of een sportshirt bestellen. Kijk op Doneren – Team Beat the Beast voor meer informatie. Neem bij vragen gerust contact met ons of het team op! 

Beat the Beast and Sail 

Beat the Beast and Sail is een zeilevenement in Zeeland. Tijdens dit evenement wordt er geld opgehaald voor Stichting Beat the Beast. Aangezien deze actie niet door de stichting zelf wordt georganiseerd, verwijzen wij u graag door naar de site van Sail4Charity (http://www.sail4charity.nl/) en het Deltaweekend (http://www.deltaweekend.nl/). Hier kunt u alle informatie vinden over Beat the Beast and Sail!

Beat the Beast and Sail 2018

Beat the Beast and Sail vond dit jaar plaats in het prachtige plaatsje Zierikzee (Zeeland). Met maar liefst 40 boten werd er gestreden om meerdere titels en prijzen. De weersomstandigheden waren prachtg en uiteraard was een deel van het bestuur aanwezig om het evenement te ondersteunen. Uiteindelijk is er maar liefst 2750 euro opgehaald voor Beat the Beast! Wij willen de organisatie, sponsoren en deelnemers hartelijk bedanken voor hun inzet. Wij zullen ervoor zorgen dat het geld goed terecht komt :) 


Beat the Beast and Sail 2017

Voor alle informatie over dit evenement: https://www.facebook.com/Beatthebeastandsail.

De teller van Beat the Beast and Sail 2017 staat nu op €1633,50. Wat een prachtig bedrag! Iedereen die een donatie gedaan heeft, bedankt!

beat the beast and sailWilt u alsnog iets bijdragen aan onze actie? Dat kan! Elk bedrag, groot of klein, kan worden overgemaakt naar ons rekeningnummer dat u kunt vinden onder Steun ons!. Vermeld er wel even bij dat de donatie bestemd is voor Beat the Beast and Sail. Ook aan de bar bij Den Baas en zijn madam kunt u nog steeds een donatie doen. Alvast bedankt!

Beat the Beast and Keep Walking

Beat the Beast and Keep Walking is een evenement dat door Daniëlle Donker, in samenwerking met Stichting Beat the Beast, is opgezet. In 2017 vond de eerste editie plaats, tijdens de nijmeegse vierdaagse. Ook in 2019 zal deze actie weer opgezet worden. Dus wil jij naast voor jezelf ook voor een ander meelopen? Mail dan geheel vrijblijvend naar aanmelden@beatthebeast.nl voor meer informatie of om je alvast aan te melden! 

Beat the Beast and Keep Walking 2018

Tijdens de Nijmeegse vierdaagse 2018 liepen Daniëlle Donker en Izachar Gleniere Ogenio mee in de strijd tegen clusterhoofdpijn. Samen hebben zij maar liefst 604,65 euro opgehaald voor Stichting Beat the Beast. Om jullie een beeld te geven van Beat the Beast and Keep Walking 2018, hebben wij een sfeerimpressie voor jullie gemaakt. Naast Izachar hebben wij natuurlijk ook alle andere lopers hard aangemoedigd en praatjes gemaakt met omstanders (mede over clusterhoofdpijn en de stichting). Het was een lange maar vooral gezellige dag 💜
Graag tot volgend jaar!


P.s. Onze andere loper Danielle is helaas niet in dit filmpje te zien vanwege haar uitval door een blessure. Dit neemt niet weg dat wij haar even goed willen bedanken voor haar inzet 😀

 

Beat the Beast and Keep Walking 2017

Wauw... Wat een prachtig nieuws! Daniëlle Donker heeft maar liefst €690,- opgehaald met Beat the Beast and Keep Walking. Hiermee kan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) nog meer onderzoek gaan doen naar clusterhoofdpijn. Wij willen Daniëlle bedanken voor haar fantastische inzet tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. We verheugen ons nu al op volgend jaar!

danielle donker

Beat the Beast and Run

Beat the Beast and Run is een harloopevenement tijdens de jaarlijkse Cascaderun in Hoogeveen (Drenthe). De stichting neemt de gehele organisatie van deze actie op zich. Dankzij onze shirtsponsor Van Triest B.V. kunnen wij alle lopers een prachtig shirt aanbieden. Daarnaast regelen wij in samenwerking met meerdere bedrijven een leuke goodiebag voor onze lopers. Het enige wat wij van onze deelnemers verwachten is dat ze, naast hun inzet tijdens de run, zich laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Aanmelden? Mail dan je naam, shirtmaat en 06-nummer naar aanmelden@beatthebeast.nl.

Beat the Beast and Run 2019

Met een groep van 30 mensen stonden wij aan de start van Beat the Beast and Run 2019. De startbewijzen, shirts en alle extra's voor onze lopers werden dit jaar gesponsord door meerdere bedrijven. Dit heeft de dag nog mooier gemaakt dan dat het al was. Na de run hebben wij gezamelijk genoten van het heerlijke weer onder het genot van een drankje en hapje. Door de lopers werd er maar liefst € 5.672,05 euro opgehaald voor onderzoek naar clusterhoofdpijn. Een prachtig bedrag waar wij ontzettend dankbaar voor zijn! 
 

Beat the Beast and Run 2018 

Ook Beat the Beast and Run 2018 was een groot succes. Maar liefst 40 lopers stonden aan de start om de strijd aan te gaan met Clusterhoofdpijn. Uiteindelijk werd er een prachtig bedrag opgehaald. Benieuwd naar de opbrengst? Kijk dan onderstaande video.

Beat the Beast and Run 2017

De totale opbrengst van Beat the Beast and Run 2017 is bekend! Alle lopers, vrijwilligers & sponsoren bedankt voor jullie steun. Met onze actie hebben wij meer bekendheid gecreëerd voor clusterhoofdpijn en daarnaast zijn wij dichterbij een toekomst gekomen waarin deze verschrikkelijke aandoening behandeld kan worden.

Beat the Beast and Run is groter geworden dan ik ooit had durven dromen en daarom maak ik met veel trots bekend dat wij volgend jaar opnieuw mee zullen doen aan de Cascaderun! Wil jij ons team volgend jaar komen versterken? Aanmelden kan het hele jaar door ons een berichtje te sturen.